Palvelut

Siivouskonsultointi, -mitoitus ja -suunnitelmat

Toimialueenamme koko Suomi

Siivousalan asiantuntijapalvelumme on laadittu tukemaan Sinun kiinteistösi elinkaaren ja tilapalvelujen hallintaa, oletpa yrityksen, yhteisön, kiinteistön tai julkisen organisaation edustaja. Meidän avullamme pystyt saavuttamaan merkittäviä säästöjä ja toteuttamaan kiinteistösi puhtaanapidon kustannustehokkaasti. 

Lue ohesta, miten voimme sinua auttaa ja ota yhteyttä, jutellaan kohteestasi ja toiveistasi. Siivouskonsultointi-, siivousmitoitus- ja siivoussuunnittelupalvelumme ovat käytettävissäsi Espoosta Helsinkiin ja muulle pk-seudulle ja muualle koko Suomeen. 

 

Siivouskonsultointi

Ydinosaamistamme on siivouskonsultointi eli siivouspalveluyrityksiltä ostettavan siivouspalvelun kilpailuttaminen. Tutustumme kilpailutettavan kohteen ominaispiirteisiin huolellisesti ja laadimme tarjouspyyntöasiakirjat liitteineen. Tarjouspyyntöasiakirjoissa voidaan hyödyntää digitaalista kuvankäsittelyä ja siivoustyön työmäärämitoitusta.

Analysoimme ja pisteytämme tarjoukset. Esitämme ehdotuksen sopimuskumppaniksi, laadimme sopimusehdot ja olemme mukana sopimusneuvotteluissa. Sopimuksen elinkaaren ajaksi suosittelemme lämpimästi asiakkaillemme visuaalinen laadunarviointi -palveluamme.

Ota yhteyttä ›

Siivousmitoitus

Siivousmitoituksessa hyödynnämme digitaalista kuvankäsittelyä eli sähköisiä piirustuksia. Ne ovat arvokas apu siivoussuunnittelussa, pinta-alatietojen laskennassa ja värikarttojen tuottamisessa. Tavoitteena on laatia mahdollisimman tarkka siivouksen työmäärämitoitus ja kustannuslaskenta.

Siivoussuunnitelmat

Siivoussuunnitelmissa laadimme suunnitelmat ylläpito- ja perussiivouksista sekä lopputulokseen perustuvat laatukuvaukset. Annamme myös koulutusta ja pidämme luentoja toimeksiannon mukaisesti räätälöityinä. 

Ota yhteyttä, niin jutellaan kohteestasi ja toiveistasi, ja laaditaan parhaat siivouskonsultointi, -mitoitus- sekä -suunnitelmaratkaisut tarpeisiisi. 

Ota yhteyttä ›
Soita Ota yhteyttä