Perehdymme perusteellisesti juuri Sinun tarpeisiisi

Siivousalan asiantuntijapalvelut

Suunnittelu, mitoitus ja konsultointi koko Suomeen

Yhtiömme CleanClassic Oy tarjoaa siivousalan asiantuntijapalveluja, jotka ovat välttämätön osa kiinteistöjen elinkaaren ja tilapalvelujen hallintaa. Käytössäsi ovat siivouskonsultointi, -mitoitus ja -suunnittelu, haluatpa sitten hankkia siivouksen ostopalveluna tai toteuttaa sen omassa organisaatiossasi. Erityisen vankka kokemus meillä on julkisten hankintojen kilpailuttamisesta, joka on kuulunut palveluihimme perustamisvuodestamme 2000 lähtien. Omaamme myös hyvän hankintalain tuntemuksen.

Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhteisöt, kiinteistöjen omistajat ja julkiset organisaatiot useilta eri toimialoilta, kuten terveydenhuolto ja hoiva-ala, kauppakeskukset, asuinkiinteistöt, teollisuus, turvallisuus, taiteet ja kulttuuri, majoitus, koulutus sekä toimistot. Heille olemme toteuttaneet lukuisia, onnistuneita projekteja. 

Toimialueemme ulottuu koko Suomeen. Ota sinäkin yhteyttä, niin laaditaan Sinun tarpeisiisi sopiva palvelu! Voimme vakuuttaa, että asiantuntemukseemme investoimalla saat merkittäviä säästöjä!

Ota yhteyttä ›

Toimintamme peruspilareita

  • Tinkimättömyys, vastuullisuus, avoimuus, kriittisyys ja jatkuva oppiminen.
  • Emme anna periksi missään asiassa emmekä yksityiskohdassa.
  • Haluamme olla tunnettu luotettavana ja asiakkaan todellisia tarpeita ymmärtävänä siivoustoimialan asiantuntijayrityksenä.
  • Olemme erittäin ratkaisukeskeisiä – luomme tilanteeseesi sopivat ratkaisut ja kannamme niistä täydellisen vastuun.

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ›
Soita Ota yhteyttä